A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Emellett a felhasználási adatokhoz a google és a facebook is hozzáférhet. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát.

 

Menü

Táskatartó ékszer - a legszórakoztatóbb visszajelzések, amiket eddig kaptunk

Táskatartó ékszer - a legszórakoztatóbb visszajelzések, amiket eddig kaptunk

Akik régebb óta követik a BrightMe történetét, emlékezhetnek, hogy minden a Táskatartókkal kezdődött ... Összeválogattuk nektek a legszórakoztatóbb vásárlói visszajelzéseket, sztorikat a termékkel kapcsolatban, fogadjátok szeretettel!

BrightMe táskatartó ékszer
 
Ma már kis csapatunkban mindenkinek van táskatartója. Ez azonban nem volt mindig így, és az egyik legkedvesebb történetünk, amit valaki mindig felidéz, amikor kikerülnek az étterem, vagy kávézó asztalra a táskatartók, a következő - kezdi Mariann. Zsófival és Katival egy csajos kirándulás keretében Esztergomban jártunk, és a csodás látnivalók felfedezése után - hogy is mondjam finoman és nőiesen - degeszre ettük magunkat vadassal és knédlivel egy közeli étteremben. Szó szerint pihegtünk a székeken hátradőlve, táskák jobb híján a földön, vagy egy szomszédos széken. Mikor Katinak mosdóba kellett mennie, még visszaszólt - légyszi vigyázzatok a táskámra, jó? Mi összenéztünk Zsófival, és elképzeltük, hogy egy esetleges besurranó tolvaj felbukkanása esetén mozdulni sem tudnánk, csak  felnyögnénk, hogy "légyszi ne vidd el!" A közös emléken azóta is rengeteget derülünk, de szerencsére azzal már nincs problémánk hogyan és hová kerüljenek a táskák egy - egy beülés során.
 
Ismeritek azt a viccet, hogy a férfiak agya 16 színt képes tárolni? Az esküvő közeledtével, ahogy megismerkednek az "ekrüvel", azt veszed észre, hogy a "lila" kiesett ? :) Na erre az igazságtalan sztereotípiára szeretnék rácáfolni, írta nekünk Fruzsi. Noha nem feltételeztem, hogy Gábor észleli az új táskatartó ékszeremet, azzal azért engem is meglepett, hogy tökéletesen tisztában van a funkciójával, sőt a nevével is. Házassági évfordulónkon egy elegáns bárba vitt el ( teljesen meglepetésként), s mikor észrevette, hogy hosszas babrálás után sem tudom hová tenni a ridikülöm, megkérdezte : " Nincs nálad a táskatartód?" LOL, és emeljük poharunkat a szemfüles pasikra! 
 
A napokban úgy jött ki a lépés, hogy egy salátázóban szerettem volna megetetni az 1 éves kisfiamat. Bébiétel és kanál szerencsére volt nálam, de a nedves törlőt Bermuda háromszög nyelte el ... Nem szívesen ültettem volna úgy az éttermi etetőszékbe, hogy azt nem törlöm át, illetve evés közben is egy nagyobb mennyiségre van szükség általában ... Hosszú percekig kutattam a pelenkázó táskában, közben egy másik anyuka lépett oda diszkréten : "Bocsi, ilyet még sosem láttam, megkérdezhetem, honnan van?" nézte a táskatartót ( igen, ez legalább nálam volt, sőt rögtön kettő is, ha már a nedves törlőt el is felejtettem). Mivel ő is rendesen fel volt aggatva, mint egy karácsonyfa, kölcsönadtam neki 
az egyiket az etetés idejére. Ő pedig kisegített nedves törlővel. Apró örömök, amit szerettem volna megosztani ! :)
 
Hihetetlenül örülünk minden visszajelzésnek, amit tőletek kapunk. Legyen az jó, építő jellegű kritika, termékfejlesztési kérés, vagy a fentiekhez hasonló vicces történet. Szóval, ha te is szívesen megosztanád velünk a te BrightMe-s történetedet, ne habozz, írd meg nekünk: info@brightme.eu