A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Emellett a felhasználási adatokhoz a google és a facebook is hozzáférhet. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát.

 

Menü

10 dolog, amire egy Peshtemal használható

10 dolog, amire egy Peshtemal használható

Miért mondjuk, hogy a peshtemalok sokszínűek mind szó szerinti, mind pedig átvitt értelemben?

Természetesen azért, mert tényleg számtalan módon lehet őket használni. Összegyűjtöttük a 10 leggyakoribb felhasználási lehetőséget.

1. Törölköző – nyilván :) fürdéshez, strandra, hajszárításhoz, utazáshoz is használható.

 

2. Strand tunika – Csak kanyarintsd a nyakad, vagy a derekad köré a török törölközőt, köss rá egy csomót, és kész is a strand tunikád, vagy szoknyád. Tökéletes strandkiegészítő

 

3. Piknik takaró - teríts le egy vagy két peshtemalt a földre, és már indulhat is a piknik. Evés után csak rázd le, hajtogasd össze, és már indulhatsz is.

 

4. Asztalterítő - leginkább a boho hangulatú belső terekhez illik, vagy teraszokra. Mi az egyszínű darabokat ajánljuk leginkább erre a célra.

 

5. Szauna törölköző -  a peshtemalokat a török fürdők párás levegőjéhez találták ki. Hiszen szükségük volt egy nagy nedvszívó képességű, ugyanakkor könnyű és gyorsan száradó törölközőre. Ezek a tulajdonságai különösen jól jönnek egy szaunában is

 

6. Stóla – alapdarab reggeltől estig egy nyaraláson, vagy egy fesztiválon, hiszen este a válladra terítve a hűvösebb nyári estéken sem fogsz fázni.

 

7. Szoptatós kendő - csak tekerd magad és a babád köré, ha nyilvános helyen szoptatsz, és szeretnél egy kis intimitást magatoknak.

 

8. Babatakaró - OEKO-TEX 100 minősítésű törölközőink nem tartalmaznak olyan anyagot, ami káros lehet a babáknak. A finom, leheletkönnyű, pihe-puha törölköző biztosan nem irritálja babád bőrét.

 

9. Ágytakaró - ha az egyszerű, minimalista tereket szereted, akkor nagyszerűen mutat hálószobádban egy nagy méretű Peshtemal, ami ágytakaróként is tökéletesen funkcionál

 

10. Sál - hűvösebb időben sálként is a nyakad köré tekerheted.