A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Emellett a felhasználási adatokhoz a google is hozzáférhet. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát.

 

ÉRTEM
Termékek Menü
0
Itt jársz: > >

Rólunk

Egy párizsi kirakatban fedeztük fel az első táskatartónkat. Szép is volt, hasznos is. Ahogy a barátnők meglátták, rögtön lelkesedtek érte, ez lett az ideális csajos ajándék. A táskát immár nem kellett a földre, a széktámlára vagy a mellettünk levő székre tenni, sem ölben tartogatni!

De még mindig hosszas keresgélés előzte meg a csörgő mobil felvételét, a lakáskulcs pedig biztosan valahol a táskánk leges legalján volt, megint. Erre is találtunk megoldást, ami egyszerű és mégis esztétikus: a táskarendezőt. Megterveztük és megvarrtuk az első darabokat, amivel ismét fergeteges sikert arattunk a lányok körében.

Arra gondoltunk, hogy ennyire jó ötleteket nem tarthatunk meg magunknak, ezért mindenki számára könnyen elérhetővé tesszük ezeket az okos-divatos kiegészítőket. Így született meg a webshop ötlete.