A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Emellett a felhasználási adatokhoz a google és a facebook is hozzáférhet. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát.

 

Menü
Itt jársz: > >

Rólunk

Célunk, hogy megkönnyítsük az életedet, de nem akárhogyan! Hiszünk abban, hogy attól, hogy valami praktikus még nem kell unalmasan kinéznie. Minden termékünk megtervezésénél ugyanakkora szerephez jut a praktikum, a minőség és a design.
 
Ha te is sokat utazol, folyamatosan mozgásban vagy és ezért sokszor eluralkodik a káosz a lakásodban, táskádban, bőröndödben, akkor te is olyan vagy, mint mi (voltunk).
 
Hosszú percekig kerestük a kulcsot a tákánk aljában, az étteremben nem tudtuk hova tenni a táskánkat, utazáskor pedig nejlonzacskóban szeparáltuk a holmijainkat. Aztán egy szép napon megláttunk egy táskatartó ékszert egy párizsi kirakatban. Szép is volt, hasznos is, nem tudtuk otthagyni. Aztán szép lassan minden barátnőnknek ajándékoztunk egyet, és ők elkezdték kérdezgetni, hogy miért nem áruljuk itt Magyarországon. Így kezdődött a webshopunk története.
 
Innen már nem volt megállás - ha egy számunkra bosszantó problémával találtuk szembe magunkat, akkor kialakítottuk a nekünk leginkább megfelelő terméket. Úgy, hogy ne csak hasznos legyen, hanem a szemünknek is tetszetős.
Termékeinkhez csak kiemelkedő minőségű alapanyagokat használunk. Nagy részük itthoni varrodákban készül, és folyamatosan legjobb tudásunk szerint fejlesztjük őket vásárlóink visszajelzései alapján.