A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Emellett a felhasználási adatokhoz a google és a facebook is hozzáférhet. A weboldal használatával elfogadod a cookie-k használatát.

 

Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Miért a peshtemal?
 
Szüleim egy nyaralásról ajándékba hozták az első peshtemalomat,és szerelem volt első találkozásra. Egyszerűen odavagyok a szép és praktikus dolgokért. Nem is kicsit!
 
Lázas kutatómunkába kezdtem,hogy minél többet megtudjak erről a csodás törölközőről: mitől igazán jó, milyen alapanyagból gyártják,hogyan,kik gyártják, etikus körülmények között készül-e?
 
Megtudtam,hogy több száz éve a török fürdőkben használják ezeket a törölközőket, ahol fontos, hogy sok nedvességet tudjanak felszívni, és gyorsan száradjanak.
 
  • a török pamuthosszú rostokból áll, amelyek különösen puhák, ugyanakkor erősek - kevésbé bolyhosodnak
  • nagyon sok vizet képes felszívni (saját súlyának akár háromszorosát)
  • ugyanakkor más luxus pamutokkal (pl egyiptomi) ellentétben nem tartja sokáig magában a nedvességet,hanem hipp-hopp megszárad.
Ráadásul hihetetlenül sokszínűek: Használhatók törölközőként, strandtörölközőként, piknik takaróként, edzőteremben, vagy jógázáshoz, vagy akár sálként, esetleg asztalterítőként, lakásdekorként.
 
Minél többet tudtam meg róluk, annál biztosabb voltam benne,hogy egy ilyen szuper holmit nem tarthatok meg magamnak, nektek is meg kell ismernetek! Így kerültek be ezek a csinos törölközők a BrightMe választékába.
 
Hihetetlenül örülök,hogy nem csak az én szívemet rabolták el ezek a színes puhaságok,hanem ti is nagyon megkedveltétek.